Παρασκευή, 19 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Η ΟΝΝΕΔ κατακτά την Ευρώπη με έναν Κορίνθιο ! Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Πέμπτη, 17 - 05 - 2007
Μεγάλη κατάκτηση για την ΟΝΝΕΔ, μεγάλη τιμή για την Κορινθία !

Ο Κορίνθιος Γιάννης Σμυρλής, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και μέλος του εκτελεστικού γραφείου της οργάνωσης, εξελέγη σχεδόν παμψηφεί στη θέση του προέδρου του YEPP.


Από το site της ΟΝΝΕΔ :

Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ





Για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών κομμάτων, ένας Έλληνας κατόρθωσε να εκλεγεί στο υψηλότερο πόστο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΥΕΡΡ). Ο Γιάννης Σμυρλής, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και μέλος του εκτελεστικού γραφείου της οργάνωσης, εξελέγη σχεδόν παμψηφεί στη θέση του προέδρου του YEPP.
 
Το ΥΕΡΡ είναι ο μεγαλύτερος κεντροδεξιός οργανισμός νεολαίας στην Ευρώπη, έχοντας ως μέλη 55 νεολαίες από 35 ευρωπαϊκές χώρες. Ο πρόεδρός του εκτελεί θητεία δύο ετών και είναι ταυτόχρονα μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
 
Στο εκλογικό συνέδριο, που διεξήχθη από τις 10 ως τις 13 Μαϊου στη Στοκχόλμη, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 νέοι από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η στήριξή τους στον υποψήφιο της ΟΝΝΕΔ τιμά την οργάνωσή μας και αποδεικνύει ότι χαίρει καθολικής εκτίμησης σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης.

Στο ίδιο πανηγυρικό συνέδριο, όπου εορτάστηκε η συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του ΥΕΡΡ, με την πολύτιμη αρωγή της ΟΝΝΕΔ, η νεολαία του Δημοκρατικού Κόμματος της Σερβίας (DSS) έγινε δεκτή ως πλήρες μέλος στο ΥΕΡΡ. Το παρόν στο συνέδριο έδωσε και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας και πρώτος πρόεδρος του ΥΕΡΡ, Φρέντρικ Ράινφελντ, που συνεχάρη τον Γιάννη Σμυρλή και του ευχήθηκε καλή πορεία στο έργο του, καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μάρτινς, που υποδέχθηκε την εκλογή του Έλληνα Προέδρου με ιδιαίτερη χαρά.

Η εκλογή στη προεδρία του ΥΕΡΡ του Γιάννη Σμυρλή, αποτέλεσε το επιστέγασμα της ακούραστης προσπάθειας της ΟΝΝΕΔ και των μελών της. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, βασικός συντελεστής της επιτυχίας αυτής υπήρξε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου, που εργάστηκε συστηματικά ώστε να αναπτυχθούν διμερείς σχέσεις, αλλά και προσωπικοί δεσμοί φιλίας με τα ηγετικά στελέχη των κεντροδεξιών οργανισμών νεολαίας τα τελευταία τρία χρόνια. Η επίμονη και συντονισμένη αυτή προσπάθεια έδωσε την απαιτούμενη ώθηση ώστε η ΟΝΝΕΔ να επιτύχει ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα σε διεθνές επίπεδο από την στιγμή της ίδρυσής της.


Αναφορά στην εκλογή του Γιάννη Σμυρλή έγινε στις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας
ενώ το γεγονός τιμά ιδιαίτερα το νομό μας.

Συγχαρητήρια στο Γιάννη Σμυρλή και εις ανώτερα !

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17 - 05 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations