Παρασκευή, 19 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Δελτίο Τύπου ΟΝΝΕΔ Κορινθίας 16/5/2007 Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Τρίτη, 15 - 05 - 2007

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2007   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΟΝΝΕΔ Κορινθίας




Image

Ν.Ε. Κορινθίας


Τετάρτη, 16 Μαΐου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

          Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2007, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Κορινθίας, αφού προηγήθηκαν οι εκλογές στα Τοπικά Γραφεία Κορίνθου, Βόχας, Σολυγείας και Σαρωνικού.

          Η ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών, ανέδειξε νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Κορινθίας το Βασίλειο Μπαλάφα του Αριστείδη, ενώ Γενικός Γραμματέας του Τ.Γ. Κορίνθου ανέλαβε ο Παύλος Πέππας, του Τ.Γ. Βόχας ο Κωνσταντίνος Γιάννου, του Τ.Γ. Σολυγείας ο Ιωάννης Καραμπέτσος και του Τ.Γ. Σαρωνικού ο Νικόλαος Οικονόμου. Τη θέση του Β.Μπαλάφα στο Δ.Σ. του Τ.Γ. Κορίνθου συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμάς ως επιλαχών του αντίστοιχου ψηφοδελτίου.

          Με τις διαδικασίες αυτές έκλεισε ο κύκλος των τυπικών εκείνων διαδικασιών που θα επιτρέψουν την ανασυγκρότηση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και την ολική επαναφορά της στο πολιτικό προσκήνιο του νομού. Στόχος, τόσο του Προέδρου, όσο και των Γενικών Γραμματέων έχει τεθεί η αναζωογόνηση της οργάνωσης της νεολαίας, η επαναβεβαίωση των υπαρχόντων μελών, η εγγραφή νέων, η συγκρότηση νέων τοπικών γραφείων όπου υπάρχουν άτομα με όρεξη για προσφορά στην παράταξη και την κοινωνία, γενικότερα ο φιλόδοξος και δύσκολος στόχος είναι να δημιουργηθεί και πάλι μια ΟΝΝΕΔ στην Κορινθία αντάξια των προσδοκιών της νεολαίας αλλά και της κοινωνίας η οποία θεωρούμε ότι περιμένει από τις νεολαίες της, πολιτικά οργανωμένες και μη, νέες προτάσεις, φρέσκιες ιδέες, ανάδειξη των προβλημάτων, ισχυρή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα και διεκδικητική δράση με ορμή και ενθουσιασμό.

          Ήδη ξεκινήσαμε την πραγματοποίηση των στόχων μας, με τη δημιουργία από εμάς τους ίδιους, του site της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας (www.onned-korinthias.gr). Εκεί δημιουργήσαμε ένα χώρο επικοινωνίας με ολόκληρη την κοινωνία, τη νεολαία και τα ΜΜΕ, προβάλλοντας τις δραστηριότητές μας, καθώς και νέα που ενδιαφέρουν και πέραν των ορίων του νομού. Παράλληλα, δημιουργήσαμε ηλεκτρονικό φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και θέσεων με στόχο την ελεύθερη και ανοιχτή συζήτηση όλων όσων συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν. Φτιάξαμε φόρμες επικοινωνίας αλλά και έχουμε δώσει στη διάθεση όλων την ηλεκτρονική διεύθυνση info@onned-korinthias.gr ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις, αρθογραφία και πληροφορίες, γενικότερα δημιουργήσαμε έναν ηλεκτρονικό ζωντανό οργανισμό που μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της νεολαίας που πρόσκειται στην ΟΝΝΕΔ και όχι μόνο. Έχουμε στη διάθεσή μας και τίθεται στη διάθεση όλων, ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας που συμβαδίζει με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών αλλά και με τις συνήθειες των νεολαίων όλης της Ελλάδας οι οποίοι χρησιμοποιούν το internet ως πηγή πληροφόρησης για να μπορέσουν να έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών από το οποίο θα αποκρυσταλλώσουν τη δική τους προσωπική άποψη. Πέρα από τα επικοινωνιακά οφέλη, μιλάμε για ένα εργαλείο ανάπτυξης του πνεύματος και της οξυδέρκειας όλων μας.

          Αυτή την περίοδο προετοιμαζόμαστε για τις προσυνεδριακές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ, αλλά και τις υπόλοιπες συνεδριακές διαδικασίες τόσο της ΟΝΝΕΔ, όσο και του φορέα μας, της Νέας Δημοκρατίας.

          Η χρονική στιγμή του παρόντος δελτίου τύπου επιλέχθηκε ώστε να είναι η πληροφόρηση όλων όσο το δυνατόν πιο περιεκτική, περιλαμβάνοντας ένα σύνολο δράσεων και εξελίξεων και αυτή θα είναι η γενικότερη πολιτική μας έκδοσης δελτίων τύπου. Από εκεί και πέρα καθημερινή ενημέρωση θα υπάρχει στο site με ότι νεότερο, ενώ πολύ σύντομα και σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Κορινθίας, θα ξεκινήσουμε τη συχνή και προγραμματισμένη παρουσία μας στα γραφεία που θέλουμε να αποτελέσουν σημείο συνάντησης και ενημέρωσης, ενισχύοντας πριν από όλα τους διαπροσωπικούς δεσμούς καθώς επιθυμούμε η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, πέρα από όλα τα άλλα, να αποτελέσει μια οικογένεια, ένα ζωντανό κύτταρο διαμόρφωσης πολιτικής αλλά και κοινωνικής δραστηριότητας.

          Επιπλέον, αυτό το δελτίο τύπου εκδίδεται λίγο μετά από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν την επιθυμία των φοιτητών για ποιοτικές αλλαγές και τομές στο χώρο της Παιδείας. Αποτελέσματα που απετέλεσαν δικαίωση για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ αφού πολλές από τις πάγιες και χρόνιες θέσεις τους έγιναν στόχος του κυβερνητικού έργου του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο χώρο της Παιδείας. Αυτό αποδυκνύει και τη μεγάλη σημασία έκφρασης λόγου και θέσεων της νεολαίας μέσω της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι ακούει τη νεολαία της και δεν τη χρησιμοποιεί απλά ως ένα μοχλό στείρας υποστήριξης. Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών σε όλους τους εμπλεκόμενους και να τονίσουμε ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει, ή βρισκόμαστε ακόμα στις επάλξεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μάλιστα στην πρώτη γραμμή.

          Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να μεταφέρουμε τις θερμότερες ευχές μας στην απερχόμενη Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Κατερίνα Μελέτη, ευχαριστώντας την για την έως τώρα προσφορά της και περιμένοντας να την δούμε να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία και την παράταξη από νέα υψηλότερα πόστα. ?λλωστε, κοινή επιθυμία όλων μας είναι η ΟΝΝΕΔ να αποτελέσει λαμπρό πεδίο ανάδειξης νέων στελεχών για τη Νέα Δημοκρατία, στελεχών εφοδιασμένων με τα ιδανικά της νεολαίας μας, στελεχών με νέες ιδέες και αποδεδειγμένη προσφορά μέσα από την ΟΝΝΕΔ αλλά και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τα νέα πρόσωπα πάντα φρεσκάρουν την εξωτερική εικόνα της παράταξης και την γεμίζουν με την ορμή και τη φλόγα τους.

          Στο προσεχές διάστημα αναμένουμε και τις εξελίξεις στη ΝΟΔΕ Κορινθίας, με την οποία θα συνεχίσουμε ακόμα πιο ενεργά τη γόνιμη συνεργασία μας και ευελπιστούμε ότι όποιος και αν εκλεγεί νέος Πρόεδρος, θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις μας σε κάθε επίπεδο. ?λλωστε ο συνδυασμός της εμπειρίας των πρεσβυτέρων, με τη πρωτοπόρα δύναμη της νεολαίας, μόνο σε λαμπρούς δρόμους μπορεί να οδηγήσει.

          Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας, Γρηγόρη Καρπούζη για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, μια προσφορά που χαρακτηρίστηκε από τη δυναμική και αέναη παρουσία του σε κάθε έκφανση του κοινωνικού και πολιτικού γίγνεσθαι. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα πολιτικά του βήματα, αλλά και καλή επιτυχία σε ότι έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μέσα από την προσφορά του στο Δήμο Κορινθίων αλλά και την Τ.Ε.Δ.Κ.. Εμείς θα είμαστε δίπλα του όπου χρειαστεί τη συνδρομή μας σε επίπεδο προτάσεων και συμβολής στην επίλυση προβλημάτων. Καλή συνέχεια ευχόμαστε και σε όλα τα απερχόμενα μέλη της ΝΟΔΕ Κορινθίας και καλή επιτυχία σε όσους προσδοκούν να εκλεγούν εκ νέου ή για πρώτη φορά.

          Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι στη νέα μας προσπάθεια, όλες οι υγιείς δυνάμεις της νεολαίας που πιστεύουν στις θέσεις, τις αξίες και τα ιδανικά της ΟΝΝΕΔ είναι απαραίτητες και κανείς δεν περιττεύει. Ευελπιστούμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικά καλό και ελπιδοφόρο. Κοντά μας θέλουμε ακόμα και εκείνους που έχουν αντίθετες θέσεις για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να αναδείξουμε τους προβληματισμούς μας καθώς κάποια προβλήματα δεν έχουν χρώμα και μόνο με κοινή λογική και αντιμετώπιση μπορούν να επιλυθούν. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο ακόμα και αν αυτός ο διάλογος περιέχει σκληρή κριτική ή αντίθετες απόψεις.

          Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας είναι εδώ για να αποτελέσει βήμα έκφρασης, φορέα διαλόγου, κανάλι επικοινωνίας, για να είναι μια δυνατή πρωτοποριακή οργάνωση της νεολαίας που διέπεται από τα κοινά πολιτικά ιδανικά και απόψεις που εκφράζουμε, αλλά που πάντα θέλουμε να εξελίσσουμε δυναμικά. Δεν αποτελούμε «σχολή» αφισοκολλητών και περιπλανώμενων χειροκροτητών ή φανατικών οπαδών. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, στην κοινωνία και τη νεολαία αλλά και να συνδράμουμε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πάντα και όχι μονάχα όταν είναι στην Κυβέρνηση της χώρας. Αυτό άλλωστε το αποδείξαμε για πολλά χρόνια και θα το αποδεικνύουμε για πάρα πολλά ακόμα, κρατώντας ψηλά την πολιτική νεολαία και φέρνοντάς την, πρώτη και καλύτερη στη συντριπτική πλειοψηφία των σχολών σε όλη τη χώρα.

          Καλούμε τους βουλευτές και πολιτευτές του νομού, να συνδράμουν στην προσπάθειά μας και να ξέρουν ότι είμαστε πάντα δίπλα τους. Αναμένουμε από αυτούς να αποτελούν για όλους μας φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο, να μας υποστηρίζουν και να αφουγκράζονται τους προβληματισμούς μας, να είναι μπροστάρηδες και να απαντούν με ορμή σε όσους θέλουν να εμφανίζουν τη νεολαία της παράταξης ως έναν ποταπό στρατό ανειδίκευτων που περιμένουν να κάνουν επέλαση στην κρατική μηχανή.

          Περιμένουμε τα ΜΜΕ να επικοινωνούν μαζί μας με όλους τους τρόπους που προαναφέραμε, να αναζητούν την άποψή μας, να παρακολουθούν τις δραστηριότητες μας και εμείς θα είμαστε πάντα ανοιχτοί στην καλοπροαίρετη κριτική τους.

          Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας επιστρέφει.

 

                                                                                 Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Κορινθίας

                                                                                             Βασίλειος Μπαλάφας

 

 

 

 

Σημείωση :  Όσα ΜΜΕ επιθυμούν να λαμβάνουν τα δελτία τύπου ηλεκτρονικά, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email info@onned-korinthias.gr

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 15 - 05 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations