Τρίτη, 23 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Κι όμως ... η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά ! Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 04 - 02 - 2008

Image

Σ' αυτή τη χρονική περίοδο που η είδηση στα κανάλια μοιάζει πάντα βγαλμένη από μεσημεριανές εκπομπές, που τα γεγονότα μεταδίδονται με τη μορφή ρητορικών ερωτημάτων ή καθορίζονται από τις διαρροές "κύκλων", "δημοσιογραφικών πληροφοριών", "αποκλειστικών ρεπορτάζ" ή "εκτιμήσεων" , εμείς εδώ στην ΟΝΝΕΔ Κορινθίας θα επιμείνουμε στην είδηση, στο αντικειμενικό γεγονός που βασίζεται στην έρευνα, στη μέτρηση, στην εξέλιξη για την ΕΛΛΑΔΑ και τους πολίτες της.

Όπως έγραψε και ο Παύλος Πέππας σε σχετικό άρθρο του, πράγματι χρειάζεται κανείς "το Διογένειο φανάρι για να εντοπίσει μια θέση στο σκοτάδι της πληροφόρησής μας". Με τις σκέψεις αυτές αναζητούμε τις ειδήσεις που πράγματι απασχολούν τον πολίτη, την ελληνική οικογένεια, την καθημερινότητά μας.

Μια από αυτές είναι η ακόλουθη που δείχνει ότι για πρώτη φορά στη χώρα εντοπίζεται ουσιαστική πρόοδος σε ένα από τα θέματα που μέχρι πριν από 4 χρόνια μας κατέτασσε ως χώρα σε τριτοκοσμικά επίπεδα και έχει να κάνει με τους ρυθμούς ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Πηγή : www.ictplus.gr

Πολύ καλές επιδόσεις δείχνει η πορεία δειίσδυσης της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕΤΤ. καταγράφονται δύο ταχύτητες διείδυσης; Η πρώτη και μεγαλύτερη φυσικά αφορά τις αστικές περιοχές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και η δεύτερη, η οποία φυσικά είναι και πολύ μικρότερη, αφορά την Περιφέρεια. Παρά τα μεγάλα προβλήματα των καθυστερήσεων και του χαμηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των καταναλωτών τόσο στις βλάβες όσο και στην πληροφόρηση, η ζήτηση των υπηρεσιών ευρυζωνικότητας (τουλάχιστον για το double play) συνεχίζει την ανοδική πορεία της.

Επίσης συνεχίζεται η ταχεία πορεία ανάπτυξης της ευρυζωνικής αγοράς στην Ελλάδα με αιχμή και βασικό όχημα την Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόχο. Σήμερα, δύο χρόνια μετά τη ψήφιση του νέου τηλεπικοινωνιακού νόμου, οι Τοπικοί Βρόχοι που έχουν διαθέσει οι εναλλακτικοί τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι σε καταναλωτές ξεπέρασαν τις 300.000 (αύξηση 1400% από το τέλος του 2006), ο δε αριθμός των ευρυζωνικών γραμμών έχει ήδη υπερβεί το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου (1.017.000 γραμμές, έναντι 488.000 στο τέλος του 2006, ήτοι αύξηση 108% στη διάρκεια του έτους), ενώ η διείσδυση στον πληθυσμό ξεπέρασε το 9% .   Στο τέλος του 2007, οι ευρυζωνικές συνδέσεις μέσω γραμμών Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο των εναλλακτικών παρόχων άγγιξαν το 20% των συνολικών ευρυζωνικών συνδέσεων της χώρας, έναντι κάτω του 4% στο τέλος του 2006 (ένας μικρός αριθμός Τοπικών Βρόχων διατίθεται αποκλειστικά για την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας και δεν προσμετράται στις ευρυζωνικές συνδέσεις).

Κι όμως λοιπόν ... η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά !
Μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά ... όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν !




Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 05 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations