Κυριακή, 05 - 05 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Συνεδρίαση Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Παρασκευή 8/2 Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Σάββατο, 09 - 02 - 2008

Image

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας συνεδρίασε την Παρασκευή 8/2/2008 και ώρα 20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΝΟΔΕ Κορινθίας, στα γραφεία στη συμβολή των οδών Κολιάτσου και Περιάνδρου.

Η συνεδρίαση ήταν διευρυμένη καθώς σημαντικές αποφάσεις ελήφθησαν σχετικά με τις επόμενες δραστηριότητες της οργάνωσης.
Η συνεδρίαση έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα, καθώς μεταξύ άλλων θεμάτων, επικυρώθηκαν και οι προσωρινές διοικούσες επιτροπές των νέων τοπικών γραφείων της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

Τα τρία νέα γραφεία αφορούν στους Δήμους ¶σσου-Λεχαίου, Βέλου και Ξυλοκάστρου ενώ πολύ σημαντικό γεγονός είναι ότι αποφασίστηκε η λειτουργία ενιαίου γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στο Κιάτο που θα ονομαστεί Γραφείο Δυτικής Κορινθίας και θα λειτουργεί με τα πρότυπα λειτουργίας των κεντρικών γραφείων στην Κόρινθο. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας του εν λόγω γραφείου που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες της Δυτικής Κορινθίας να έλθουν σε επαφή με την ΟΝΝΕΔ χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται την Κόρινθο καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις. Σε πρώτη φάση το γραφείο θα λειτουργήσει από τα μέλη των Τ.Γ. Βέλου και Ξυλοκάστρου ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να συσταθεί επίσημα και το τοπικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ στο Δήμο Σικυωνίων.

Στη συνεδρίαση της Ν.Ε. αποφασίστηκε επίσης η εφεξής συμμετοχή του Χρίστου Δήμα στη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας. Ο Χρίστος Δήμας, μέλος του Τοπικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στην Κόρινθο, βοήθησε καταλυτικά ώστε η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας να έχει σημαντική παρουσία στο περιοδικό Nuevo, ενώ με προτάσεις και συνεχή παρουσία απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας και ως μέλος της Ν.Ε..

Στη συνεδρίαση επίσης έγινε εκτενής ενημέρωση για τη λειτουργία και την πορεία της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με συντονιστή το Γιώργο Φούζα, επιτροπή που σε λίγο καιρό θα επιδείξει και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της.

Από τους στόχους που τέθηκαν για το προσεχές διάστημα, ξεχωρίζουν η δημιουργία των τοπικών γραφείων στους Δήμους Σικυωνίων και Λουτρακίου ενώ θα συνεχιστεί έντονα η προσπάθεια ώστε να δημιουργηθούν τοπικά γραφεία σε όλους τους Δήμους του Νομού. Για τα νέα γραφεία απομένει πλέον η επικύρωσή τους από τα κεντρικά που θα λάβει χώρα μετά από επίσκεψη στην Κόρινθο του Υπεύθυνου Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ Νίκου Μαλαπέτσα.

Διαμοιράστηκαν τα περιοδικά Nuevo στους Γενικούς Γραμματείς των Τοπικών Γραφείων ώστε να φτάσουν σε κάθε Δήμο και έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στο σώμα σχετικά με την εξέλιξη των ενεργειών που έχουν γίνει με τη μήνυση κατά αγνώστων που έχει κατατεθεί από την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, λόγω των τελευταίων συμβάντων.

Αποφασίστηκε τέλος, η διοργάνωση χορού της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου σε γνωστό club της Κορίνθου που θα έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα, κάτι που έλειπε από τη μέχρι τώρα δραστηριότητά μας. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες.

Αποφασίστηκε επίσης η διεξαγωγή ολομέλειας το προσεχές διάστημα, μετά το πέρας των εξεταστικών περιόδων.

Η συνεδρίαση έληξε περίπου στις 22.00.


Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 04 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations