Κυριακή, 05 - 05 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Επίσκεψη του κου Πούρου στα γραφεία μας. Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Πέμπτη, 21 - 02 - 2008

(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Η Φωνή της Κορινθίας" στις 6/3/08)

Image Όπως συμβαίνει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 20.00 έως τις 22.00, έτσι και την Τετάρτη 20/2 πλήθος μελών της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας έδωσαν το "παρών" στα γραφεία μας, στη συμβολή των οδών Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο.

Λίγο μετά τις 21.00 ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου ¶σσου-Λεχαίου κος Γεώργιος Πούρος επισκέφθηκε τα γραφεία μας, σε μια μη προγραμματισμένη επίσκεψη, κάτι που δείχνει ότι πλέον έχουν γίνει ευρύτατα γνωστές οι ώρες λειτουργίας των κεντρικών γραφείων μας αλλά και πιστοποιεί τη συνεχή μας παρουσία σε αυτά.

Ο κος Πούρος έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και ενημερώθηκε για όσα σχεδιάζουμε, καταθέτοντας παράλληλα χρήσιμες προτάσεις.
Image Εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη δημιουργία του νέου τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στο Δήμο ¶σσου-Λεχαίου και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τόσο μεράκι με τα πολιτικά πράγματα της Κορινθίας και όχι μόνο.

Είχε επίσης την ευκαιρία να θυμηθεί τη δική του περίοδο στο χώρο της ΟΝΝΕΔ και να ανασύρει ευχάριστες αναμνήσεις. Δεσμεύτηκε δε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να ισχυροποιήσει την παρουσία των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά στο Δήμο του, ακούγοντας και υιοθετώντας τις προτάσεις εκείνες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη σημασία του θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων Νέων που σε λίγο καιρό θα είναι μια νέα πραγματικότητα για τους Δήμους όλης της χώρας.

Μετά από μια περίπου ώρα ο κος Πούρος αποχώρησε από τα γραφεία μας με την ευχή να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθειά μας. Ο κος Πούρος συνοδευόταν από τον υποψήφιο δημ. σύμβουλο κο Δημήτρη Βλάχο.

Ευχαριστούμε τον κο Πούρο για την επίσκεψή του και τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι τα γραφεία μας είναι ανοιχτά για όλους και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν προτάσεις, προβληματισμούς ή ακόμη ακόμη και να μας συμβουλεύσουν επάνω σε διάφορα θέματα.


Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 11 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations