Κυριακή, 05 - 05 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Τι συνέβη με την ιστοσελίδα μας. Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 03 - 03 - 2008

(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Κορινθιακή Ημέρα" στις 14/3/08)


Image Αγαπητοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, όπως ήδη διαπιστώσατε η ιστοσελίδα μας για περίπου μια εβδομάδα βρισκόταν εκτός λειτουργίας.

Ύστερα από πολύ μεγάλες προσπάθειες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καταφέραμε να "σηκώσουμε" και πάλι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας.

Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική καθώς ακόμα και τις ημέρες που η ιστοσελίδα δε βρισκόταν σε λειτουργία, εμφάνιζε καταπληκτικά νούμερα επισκεψιμότητας ! ¶λλωστε το www.onned-korinthias.gr είχε γίνει η καθημερινή μας συνήθεια !

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 δυστυχώς μια πολύ μεγάλη καταστροφή στο datacenter της εταιρείας στην οποία φιλοξενούμαστε, στην Αγγλία, οδήγησε σε πλήρη κατάρρευση του site. Αν και οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε ήταν θετικές ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης, τελικά δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει η ιστοσελίδα στη μορφή που είχε την ημέρα της καταστροφής. Για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ιστοσελίδα αυτή με μεράκι ήταν ένα σοκ, όμως χάρη στην ομαδική δουλειά κατορθώσαμε σήμερα να είμαστε και πάλι στον "αέρα".

Η ιστορία αυτή φυσικά άφησε σοβαρά τραύματα στην ιστοσελίδα, που προσπαθούμε σιγά σιγά να αποκαταστήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Η ζωή όμως συνεχίζεται, οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς πρέπει να είμαστε εδώ καθημερινά δίνοντας τις δικές μας μάχες.

Από σήμερα ξεκινά από την αρχή και η διαδικασία για την κλήρωση του πολύτιμου έργου του ιστορικού συγγραφέα κου Ματθαίου Ανδρεάδη, διαδικασία που θα διαρκέσει 19 ημέρες. Παρακαλούμε όλους και όλες που είχαν δηλώσει συμμετοχή να δείξουν κατανόηση και να αποστείλουν και πάλι τις συμμετοχές τους. Στις 22 Μαρτίου 2008 θα "κλείσουν" οι συμμετοχές και την Κυριακή 23 Μαρτίου θα διεξαχθεί η κλήρωση. Ο διαγωνισμός αύριο θα ανακοινωθεί και πάλι επίσημα.

Εμείς από την πλευρά μας θα διατηρήσουμε την ιστοσελίδα μας στις υψηλές προδιαγραφές που την είχατε συνηθίσει και ζητάμε από εσάς να δείξετε την ίδια υποστήριξη.

Σας ευχαριστούμε πολύ ! Είμαστε και πάλι στον "αέρα" λοιπόν !

Υ.Γ. Το ηλεκτρονικό μας forum λειτουργεί και πάλι κανονικά όμως ενδέχεται κάποιοι χρήστες να χρειαστεί να κάνουν εκ νέου εγγραφή καθώς δεν κατέστη δυνατό να ανακτηθεί ολόκληρο.




Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 18 - 03 - 2008 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations