Κυριακή, 05 - 05 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























Συνεδρίαση της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Δευτέρα, 12 - 11 - 2007

(δημοσιεύτηκε στο site www.isthmos.gr στις 14/11/07)
(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Η Φωνή της Κορινθίας" στις 15/11/07)
(δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Πρωϊνή" στις 16/11/07)

Image
   Ν.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Την Παρασκευή 9/11 συνεδρίασε η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα
στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας και της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο από τις 20.00 έως τις 23.00.
Με διευρυμένη σύνθεση, η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας συζήτησε τρέχοντα θέματα και σχεδίασε
τις επόμενες δράσεις της οργάνωσης. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένονται ανακοινώσεις
σχετικά με τη δημιουργία και λειτουργία νέων Τοπικών Γραφείων στο Νομό ενώ σημαντική ήταν η απόφαση για την προετοιμασία μιας συλλογικής δράσης της Οργάνωσης που θα αποτελέσει ακόμα μια ισχυρή διεπαφή με την τοπική κοινωνία. Επιπλέον, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και αναλύθηκε η δράση του κάθε εν ενεργεία Τοπικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.
Στα πλαίσια της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ενημέρωσε το σώμα σχετικά με την πορεία της λειτουργίας της ιστοσελίδας της οργάνωσης και των νέων υπηρεσιών που έχουν προστεθεί όπως είναι η συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL για την μετάδοση του δελτίου ειδήσεων μέσω της ιστοσελίδας.
Συζητήθηκε επίσης η εν γένει παρουσία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας κατά την επίσκεψη του Υπ.Παιδείας κου Στυλιανίδη στην Κόρινθο, ενώ έκδηλη ήταν η ικανοποίηση όλων των μελών της Ν.Ε. για την έναρξη λειτουργίας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου με αρχή στο νέο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων.
Διατηρώντας αμιγώς το χαρακτήρα της Οργάνωσης Νέων, η Ν.Ε. βρίσκεται πάντα δίπλα στις δραστηριότητες των μελών της οργάνωσης και συγχαίρει το μέλος του Τ.Γ. Κορίνθου Νικόλαο Γκέλη για την επιτυχή ολοκλήρωση του διδακτορικού του διπλώματος. Η πρόοδος των μελών της Οργάνωσης συνιστά πρόοδο και για την ΟΝΝΕΔ που με τον τρόπο αυτό εντάσσει στους κόλπους της νέους με επιστημονικές γνώσεις που μπορούν να συμβάλουν με τον πλέον έγκυρο και άρτιο τρόπο στις διάφορες παρεμβάσεις και δράσεις της.

Με ιδιαίτερη χαρά η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, μετά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, ανακοινώνει ότι πέραν της λειτουργίας των γραφείων της στην Κόρινθο κάθε Τετάρτη και Παρασκευή (20.00-22.00), από εδώ και στο εξής κάθε Πέμπτη από τις 20.00 έως τις 22.00 θα λειτουργούν και τα γραφεία της στην Τ.Ο. Ν.Δ. του Δήμου Σικυωνίων που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κλεισθένους στο Κιάτο. Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται ένα αίτημα των μελών της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Κορινθίας και επιθυμούν να συμμετέχουν στα τεκταινόμενα της Οργάνωσης. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρα απ' όλα τ' άλλα η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας σημαίνει ΠΑΡΕΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ.

Η συνεδρίαση έκλεισε με την ψήφιση και την καταγραφή των αποφάσεων της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας σχετικά με τις προσεχείς δραστηριότητές της.



Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 22 - 11 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations