Παρασκευή, 19 - 04 - 2024
Soundtrack ιστοσελίδας

Αρχική
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Νέα και ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
Δελτία Τύπου
Για θυμήσου ...
Ενδιαφέροντα
Φωτογραφίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Web TV
Δημοσιεύματα Εφημερίδων
Το Forum μας
Εγγραφή μέλους
Σύνδεσμοι
Ευρετήριο
Επικοινωνία
RSS Feeds - Νέα Υπηρεσία
Eγγραφείτε στo Daily Report και Week Report της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
Εισάγετε απλά το όνομά σας και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας κάθε μέρα !

Name:

Email:

Receive HTML mailings?
Subscribe Unsubscribe
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας λειτουργούν κάθε Παρασκευή από 19.00 ως 22.00, Κολιάτσου και Περιάνδρου στην Κόρινθο. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741025536


Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας banner !

Επικοινωνήστε μαζί μας !

E-mail: info@onned-korinthias.gr
























H εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό ... Εκτύπωση E-mail
Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
Πέμπτη, 20 - 09 - 2007
 Image

Το σημερινό μας "Για θυμήσου ..." θα έπρεπε καλύτερα να είναι "Για φαντάσου ..." αλλά
δεν πειράζει θα καταλάβετε.

Στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Αυριανής" διαβάζουμε :

"Στην ύστατη προβοκάτσια κατά της Δημοκρατικής Παράταξης προχώρησε χθες ο μοιραίος Παπανδρέου, κατευθυνόμενος από το θλιβερό περιβάλλον του - σαν μαϊμού σε τσίρκο - και τον πανικόβλητο συρφετό των συμβούλων του : Ταμπουρώθηκε πίσω από την κίβδηλη πρόταση περί εκτάκτου Συνεδρίου, επιχειρώντας να στήσει ανάχωμα στις εκρηκτικές εξελίξεις που αφορούν τον εξοστρακισμό του από την ηγεσία και στο συντριπτικό πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου και προχωρώντας σε συναισθηματικό εκβιασμό της παραταξιακής βάσης, ανακαλώντας στη συνείδηση της παραταξιακής βάσης την ιστορική μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, την πολιτική, κοινωνική και ιδεολογική κληρονομιά του οποίου πρώτος αποποιήθηκε."

Μεταξύ άλλων επίσης αναφέρεται ότι ο Γ. Παπανδρέου : "υπηρέτησε και εξακολουθεί να υπηρετεί τους Αμερικανούς με πρωτοφανή δουλικότητα"

Και όμως ... μιλάμε για την εφημερίδα που κυκλοφορούσε με τον πηχυαίο και πομπώδη τίτλο "Η εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό", μιλάμε για την εφημερίδα που παρέσυρε τον ελληνικό λαό με φωτομοντάζ, που κάποτε απετέλεσε Ευαγγέλιο και προσκυνητάρι, που δημοσίευσε φωτογραφίες με τις οποίες ουσιαστικά εξευτελιζόταν ο πατέρας του Γ.Παπανδρέου (αν και εκεί δεν αποδείχθηκε φωτομοντάζ) και πολλά πολλά άλλα που θυμούνται οι παλαιότεροι από εμάς και αξίζει να μαθαίνουν οι νεότεροι ...

Με αυτό τον τρόπο δεν σκοπεύουμε να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας αλλά θέλουμε να δείξουμε αυτή καθαυτή τη διαφορά αυτού που κάποτε η εν λόγω εφημερίδα θεώρησε ότι γκρέμισε .. Αυτού του οποίου το όραμα είναι ακόμα και σήμερα ζωντανό και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα γιατί η διορατικότητά του ήταν τέτοια που το κόμμα που δημιούργησε στηρίχτηκε επάνω σε ρεαλιστικές βάσεις μακροπρόθεσμα και δεν προσπάθησε με ανούσια συνθηματολογία και παροδική πολιτική απλώς να καταχραστεί την εξουσία.

Και μιλάμε φυσικά για τον Εθνάρχη, για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ...

Γι'αυτό ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να μιλά για κοινά ιδανικά και για
κληρονομιά που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της πατρίδας μας.

Αυτά κατά κάποιο τρόπο και ως εισαγωγή για το άρθρο του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Β.Μπαλάφα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το Σαβ/κο.

Σημείωση : Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε, δεν επικροτούμε και δεν χαιρόμαστε με τέτοιου είδους δημοσιεύματα που αν μη τι άλλο αποτελούν μνημείο έλλειψης σεβασμού προς μια πολιτική προσωπικότητα από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεται.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 21 - 09 - 2007 )

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hosted by J&L Creations